Werken bij Nordic

Kom jij ons team versterken?

Over Nordic

Nordic is dé touroperator gespecialiseerd in de ongerepte natuurbestemmingen Noorwegen, Zweden, Denemarken, IJsland, Finland, Lapland en de poolgebieden. Onze 65 gepassioneerde medewerkers vormen een ondernemend team met sterke ambities en één duidelijke missie: met passie en vakmanschap elke klant een authentieke reisbeleving bezorgen! Niet met de traditionele tripadvisor top 10, wel met onze persoonlijk geselecteerde parels.

Wie bij Nordic aan de slag gaat, komt terecht in een team waar klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel gedragen worden. Bij ons heerst een dynamische en warme sfeer onder collega’s. We zijn een bedrijf waar iedereen kan groeien, uitdaging kan vinden en vooral ook plezier kan maken. Want onze klanten blij maken, dat is voor ons pure passie. Dat doen we met veel plezier, oprechtheid en kennis van zaken.

Ben jij een echte Nordicer?

Is het Hoge Noorden jouw tweede thuis en droom je ervan om expert te worden op vlak van Scandinaviëreizen? Dan is Nordic misschien wel jouw toekomstige werkgever. We vroegen onze collega’s om te beschrijven wat een typische Nordicer is. Herken jij je hierin? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures of solliciteer spontaan. Wie weet kom jij binnenkort ons team versterken.

Doe de test: ben jij een echte Nordicer? (COMING SOON)

papegaaiduiker

"Nordic is in maart 2021 in Nederland gestart. We zijn sindsdien van 3 werknemers gegroeid naar een ambitieus team van 11. En we zijn nog steeds aan het groeien!"

Hugo, directeur Nordic Nederland

6 redenen waarom werken bij Nordic geweldig is:

  1. Gepassioneerd door de mooiste reisbestemmingen: Van de verlaten Atacama woestijn tot de besneeuwde toppen van Alaska en het heldere water in de Noorse fjorden. Onze bestemmingen spreken terecht tot de verbeelding. En dan hebben we het nog niet over het noorderlicht gehad. Een leuker onderwerp om dagelijks over te spreken, dat vind je toch niet?
  2. Hoogwaardig vakmanschap: Wij doen alles doen met uitzonderlijk vakmanschap, oog voor kwaliteit en persoonlijke klantenrelaties. Voor ons is de klant geen nummer, maar onze passie. De perfecte reisbeleving vinden voor onze klanten, daar doen we alles voor.
  3. Teamspirit en werkgeluk: Je komt terecht in een warm en hecht team. We delen allemaal een passie voor onze bestemmingen, houden van een grapje en een gezellige afterwork. Én we komen gewoon met veel plezier naar het werk.
  4. Zelforganiserende teams: Bij Nordic hechten we enorm veel belang aan betrokkenheid, dialoog en co-creatie. We willen je stem horen. We houden ervan om zoveel mogelijk feedback te krijgen, af en toe een discussie mag! Om daarna weer een hapje of drankje te gaan doen natuurlijk.
  5. Eerlijkheid: Eerlijkheid is een waarde waar we niet veel aan moeten werken. Hier geen geroddel bij het koffiezetapparaat. Wel down to earth, oprechte relaties onder elkaar, met onze klant evenals met onze partners.
  6. Samen ambitieus: Kies je voor Nordic, dan kom je terecht in een ambitieus groeiverhaal. Hou je van uitdaging? Dan zit je bij ons goed. We nemen alle collega’s met veel plezier mee in ons groeiverhaal. Wie bieden je inspirerende opleidingen, uitdagende projecten, boeiende groeikansen of simpelweg de kans om dé expert te worden in je vak.

In onderstaande video’s laten onze collega’s je kennismaken met onze bedrijfscultuur en bijhorende waarden!

Leer ons kennen!

We vinden het belangrijk dat sollicitanten in ons team passen. Je collega’s vormen een belangrijk onderdeel van je baan en we willen graag dat je je thuis voelt bij ons. Je komt terecht bij collega’s die houden van natuur, wandelen en avontuur. We werken hard en graag maar maken op de vrijdag met plezier tijd om samen een drankje te doen en de werkweek leuk af te sluiten.

Kan je niet wachten om ons te leren kennen? Neem alvast een kijkje op de Over Ons-pagina.

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, bergen inspiratie en
ontdek als eerste onze aanbiedingen in jouw mailbox