Contact

Neem contact met ons op

Neem contact op met Nordic

Langskomen op kantoor?

Natuurlijk verwelkomen wij je graag op ons kantoor in Nieuwegein. Echter staat de veiligheid voorop en moedigen wij het aan om online een afspraak in te plannen, dat is een veilige manier om uitgebreid en persoonlijk reisadvies te geven. Kom je liever langs? Kom dan alleen (of indien nodig met begeleider, kinderen jonger dan 12 zijn ook welkom), draag een mondmasker en respecteer de nodige social distancing.

Heb je (last-minute) symptomen? Annuleer dan je afspraak om onze Travel Designers te beschermen. Van ons mag je uiteraard hetzelfde verwachten, jouw veiligheid is onze prioriteit. Na elke afspraak worden de ruimtes grondig gelucht en ontsmet. Ook onze Travel Designers houden 1,5e meter afstand en dragen een mondmasker. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen, zowel digitaal als op kantoor. 

NIEUW: afspraak ’s avonds

Komt het voor jou beter uit om een afspraak in te plannen buiten kantooruren? Dat kan! In overleg met onze Travel Designers kan je een afspraak inplannen.

 

Openingstijden
maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. Op donderdag 13 januari sluiten we uitzonderlijk de deuren al om 16u30.

Telefoon
Enkel bereikbaar tijdens
kantooruren
+31 (0)85 580 0450

Gewijzigde openingstijden: op kerstavond (24.12), oudjaarsavond (31.12) en donderdag 13.01 zijn we tot 16 uur telefonisch bereikbaar.

Kantoor gesloten
Ons kantoor is gesloten op nieuwjaarsdag, 1e en 2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaart, 1e en 2e Pinksterdag, 1e en 2e Kerstdag.

Stuur ons een mail

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze kantoren

Kantoor Nederland (servicecenter) Nieuwegein

ENKEL OP AFSPRAAK
Pascalbaan 2
3439 MP Nieuwegein

Kantoor België (reisorganisatie) Melle

ENKEL OP AFSPRAAK
Brusselsesteenweg 153A001,
9090 Melle

Kantoor België (reisorganisatie) Londerzeel

ENKEL OP AFSPRAAK
Steenhuffeldorp 14,
1840 Londerzeel (Steenhuffel)

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, bergen inspiratie en
ontdek als eerste onze aanbiedingen in jouw mailbox