Groepsreizen

Reis in groep naar Scandinavië

Groepsreizen en incentives

Groepsreizen

In ons aanbod vind je niet alleen individuele reizen, maar ook heel wat groepsreizen. In groep door Scandinavië reizen heeft immers alleen maar voordelen: je ontmoet nieuwe mensen, volgt de meest unieke reisroutes, hoeft zelf niet te rijden of te plannen en wordt van begin tot einde gegidst door een ervaren Scandinavië-specialist. De focus van je reis kies je zelf, we bieden voor elk wat wils! Slow travel in IJsland? Een fotografiereis in Lapland? Of liever een winterse exploratie van de Noorse kustlijn? De mogelijkheden zijn (bijna) oneindig.

Incentives

Wil je met je vereniging of bedrijf naar Scandinavië reizen? Onze specialisten werken maar al te graag een programma op maat van jouw groep uit. We werken nauw samen met onze lokale partners om ook voor groepen speciale en verrijkende reizen uit te werken. Denk aan activiteiten zoals husky- of sneeuwscootertochten, wildlife safari’s, ziplines en wandeltochten. De sfeer zal meteen goed zitten!
Op zoek naar een bedrijfsincentive met ruimte voor teambuilding activiteiten en workshops? Trek dan naar winters Lapland.
Lapland

“Elke groep heeft andere wensen, geen twee reizen zijn dezelfde”

Michiel, specialist groepen

Alle groepsreizen

Noorwegen Winter 12 dagen

Noorderlichtreis Natuurpunt 2022

Trek als natuurliefhebber op jacht, met de camera in de aanslag, naar het prachtige Noorwegen! Geniet van de mooie landschappen die voorbijglijden en blijf steeds alert, voor het spotten van wildleven en het onvergetelijke noorderlicht.…

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, bergen inspiratie en
ontdek als eerste onze aanbiedingen in jouw mailbox