Verzekeringen “Allianz”

Verzekeringen Allianz Global Assistance

Indien je verzekering(en) voor de reis wenst af te sluiten kunnen wij dit voor jou regelen. Wij sluiten de verzekeringen af bij Allianz Global Assistance. Om onze aangeboden tijdelijke verzekering(en) te mogen onderschrijven, dien je gedomicilieerd te zijn in Nederland.

De Kortlopende Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering dient binnen 7 dagen na boeken van de reis te worden afgesloten. Voor reizen met vertrek binnen de dertig dagen na boeking dient de polis afgesloten te worden op de datum van boeking.

Klik in de opsomming hieronder op ‘verzekeringskaart’ en ‘voorwaarden’ om het informatiedocument over het verzekeringsproduct en de algemene voorwaarden per verzekeringsproduct te bekijken.

Standaard werkt NORDIC met volgende ALLIANZ-polissen

Opgelet: Nordic mag volgens de IDD-wetgeving verzekeringspolissen afsluiten tot € 200 per persoon, per polis. Voor de verzekering ‘Kortlopende Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering’ betreft het reissommen tot ongeveer € 3.000 per persoon. Is de reissom hoger, dan verwijzen wij je door naar Allianz Global Assistance.

Indien je een eigen verzekering hebt, ben je zelf verplicht te verifiëren of deze de inhoud van het activiteitenpakket dekt.

In dit document vind je de verzekeringen terug in een handig overzicht. De volledige voorwaarden vind je in de bovengenoemde documenten.

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, bergen inspiratie en
ontdek als eerste onze aanbiedingen in jouw mailbox