Het splinternieuwe schip Ocean Albatros is een echt pareltje. Alle 93 comfortabele passagierskajuiten en suites bieden onbelemmerd zicht op zee en de meeste hebben een eigen balkon. Er zijn 2 restaurants, mogelijkheden om te dineren op het buitendek en er is een Albatros Nordic bar. Verder zijn er ook tal van ultramoderne voorzieningen aanwezig, zoals een wellnessruimte met panoramasauna en een moderne voorstellingsruimte.

De ecologische voetafdruk van het schip ligt de helft lager dan bij andere traditionele expeditieschepen en het schip is zo een van de meest milieuvriendelijke. Albatros neemt daarnaast ook deel aan ‘The Green Initiative’ en wil op die manier zowel het comfort voor de passagiers als de duurzaamheid van deze reis garanderen.

Kajuiten

Alle kajuiten aan boord van de Ocean Albatros zijn ruime buitenkajuiten, waarvan de meeste ook over een balkon beschikken. Klik hierboven op het dekplan om een gedetailleerde beschrijving en foto’s per kajuittype te zien.

Lezingen

In de voorstellingsruimte kom je alles te weten over de regio’s die worden verkend tijdens de reis. Het expeditieteam geeft hier lezingen over tal van onderwerpen maar je kan er ook in de gespecialiseerde bib duiken of extra vragen stellen.

Restaurants

De drie restaurants aan boord van de Ocean Albatros bieden je een variatie aan gerechten, gebaseerd op zowel de Scandinavische als de internationale keuken.

Ontspanning

Na een dag vol nieuwe indrukken kan je heerlijk ontspannen in de Nordic bar lounge, de fitness ruimte, de panoramische sauna of op het buitendek waar je kan genieten van het uitzicht of het zwembad met hot tub.

Ontdek de reizen met de MS Ocean Albatros

Spitsbergen 10 dagen MS Ocean Albatros

Nordic reis Spitsbergen 2024

Tijdens dit avontuur geniet je van het indrukwekkend mooie landschap van Svalbard in het hoge arctische noorden, met walvissen, walrussen en miljoenen zeevogels als je reisgezellen. Wanneer we naar de 80ste breedtegraad varen en zo dicht als mogelijk tot bij het…

Groenland 9 dagen Ocean Albatros

Nordic reis Groenland 2024

Ga mee op een ongelooflijk avontuur in Groenland en beleef een fantastische zomer in het noordpoolgebied met gigantische ijsbergen, bezoeken aan unieke nederzettingen, de prachtige Eqi-gletsjer en Groenland in een veranderend klimaat.…

Antarctica 16 dagen MS Ocean Albatros

Nordic reis Antarctica 2024

Ga mee naar Antarctica, van de zuidpoolcirkel tot de regio rond de Weddellzee, en dit exclusief voor Nordic klanten. Het wordt een onvergetelijke ervaring waarbij gigantische ijsbergen, het verbijsterende berglandschap en het uitbundige dierenleven op Antarctica je elke dag opnieuw verbluffen.…

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, bergen inspiratie en
ontdek als eerste onze aanbiedingen in jouw mailbox