NordCast: verhalen uit het Hoge Noorden

Podcast boordevol inspiratie

Digitale en live infosessies, infodagen en evenementen, klantenafspraken op kantoor… Onze Travel Designers hebben een enorme voorliefde voor Scandinavië en liefst van al delen ze die met jou, op verschillende manieren. We doen er nog een schepje bovenop: we delen onze kennis nu ook met jou via onze eigen podcast, de NordCast. Wil je meer weten over onze bestemmingen? Op deze pagina vind je een overzicht van alle afleveringen.

Hoe is Nordic ontstaan? Waarom zijn Scandinaviërs zo gelukkig? Hoe is het om voor de husky’s te zorgen? Hoe ziet het leven van de Sami eruit? Wat is het noorderlicht eigenlijk? Wat maakt onze bestemmingen zo uniek? Wie een reis naar Scandinavië overweegt, zit mogelijks met heel wat vragen. Niet onlogisch, want er valt dan ook zo veel te beleven. Onze enthousiaste Travel Designers doen gelukkig niet liever dan verhalen vertellen over ‘hun’ bestemmingen en je tips geven voor een onvergetelijke reis.

Aan tafel met journaliste Annemie Struyf

Vlaamse journaliste, schrijfster en programmamaakster Annemie Struyf vertelt je in de nieuwste aflevering van de NordCast alles over geluk vinden in het Hoge Noorden. De Scandinavische landen scheren tenslotte hoge toppen als het om geluk gaat: Finland mag zich al een paar jaar ‘het gelukkigste land ter wereld’ noemen, en de buurlanden volgen het rijtje mooi op. Wat maakt deze bestemmingen nu zo bijzonder? Luister en/of kijk mee en ontdek het antwoord van Annemie.

Luister of kijk je mee?

In de auto, op de fiets of terwijl je een marathon loopt… Je kan altijd en overal naar de podcast luisteren. Ontdek onze afleveringen op YouTube en Spotify.

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, bergen inspiratie en
ontdek als eerste onze aanbiedingen in jouw mailbox