NordCast: verhalen uit het Hoge Noorden

Podcast boordevol inspiratie

Digitale en live infosessies, infodagen en evenementen, klantenafspraken op kantoor… Onze Travel Designers hebben een enorme voorliefde voor Scandinavië en liefst van al delen ze die met jou, op verschillende manieren. We doen er nog een schepje bovenop: we delen onze kennis nu ook met jou via onze eigen podcast, de NordCast. Wil je meer weten over onze bestemmingen? Op deze pagina vind je een overzicht van alle afleveringen.

Hoe is Nordic ontstaan? Waarom zijn Scandinaviërs zo gelukkig? Hoe is het om voor de husky’s te zorgen? Hoe ziet het leven van de Sami eruit? Wat is het noorderlicht eigenlijk? Wat maakt onze bestemmingen zo uniek? Wie een reis naar Scandinavië overweegt, zit mogelijks met heel wat vragen. Niet onlogisch, want er valt dan ook zo veel te beleven. Onze enthousiaste Travel Designers doen gelukkig niet liever dan verhalen vertellen over ‘hun’ bestemmingen en je tips geven voor een onvergetelijke reis.

Ontdek de laatste aflevering

Aan tafel met Dagný Rós

Niemand minder dan IJslands/Belgisch tv-kok Dagný Rós schuift deze aflevering aan bij de NordCast. Zij vertelt honderduit over hoe zij in IJsland opgroeide, wat de cultuurverschillen waren die zij ervaarde toen ze naar België verhuisde voor de liefde en hoe ze in België haar culinaire imperium opbouwde… Maar ook over kersttradities in IJsland en waarom IJslanders door weer en wind in de rij staan voor… ijsjes!

Luister op Spotify

Luister of kijk je mee?

In de auto, op de fiets of terwijl je een marathon loopt… Je kan altijd en overal naar de podcast luisteren. Ontdek onze afleveringen op YouTube en Spotify.

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, bergen inspiratie en
ontdek als eerste onze aanbiedingen in jouw mailbox