Lofoten winter

5 oktober - online

Datum

5 oktober 2023

Locatie

Online

Uur

19:00

Witte bergen, indrukwekkende fjorden, een Arctische zeebries en betoverend noorderlicht. Dat kan je verwachten van een vakantie naar de Lofoten in de winter. Maar wat nog meer?

Tijdens deze infosessie leer je wat de verschillen zijn tussen de reisperiodes en wat je mag verwachten van de verschillende accommodaties. Natuurlijk wordt er ook alles verteld over het kledingadvies en het noorderlicht, inclusief tips & tricks om jouw kansen op dit natuurspektakel te vergroten.

Laura vertelt je aan de hand van haar persoonlijke ervaringen hoe het voelt om de ruige natuur van de Lofoten in de winter te ontdekken.

Overige infosessies

Lofoten winter

5 oktober - online

Witte bergen, indrukwekkende fjorden, een Arctische zeebries en betoverend noorderlicht. Dat kan je verwachten van een vakantie naar de Lofoten…

 • 5 oktober
 • Online
 • 19:00 uur
Meer info

IJsland in de winter

12 oktober - Online

Een overweldigend landschap van gletsjers, kokende geisers, vulkanen, watervallen, zwarte stranden, stomende warmwaterbronnen, mostapijten en ijs- en zandwoestijnen; IJsland spreekt…

 • 12 oktober
 • IJsland
 • 19:00 uur
Meer info

Infosessie Nordic expeditiereizen poolgebieden

17 oktober - live in Nieuwegein

Maak de reis van je leven en vaar met een splinternieuw en modern schip van Albatros Expeditions de indrukwekkende natuur…

 • 17 oktober
 • Nieuwegein
 • 19:00 uur
Meer info

Winters Lapland (Zweden/Finland)

18 oktober - live in Nieuwegein

Dik besneeuwde bossen, een ongerepte wildernis en onvergetelijke ervaringen, dat kan je verwachten van een vakantie in winters Lapland. Maar…

 • 18 oktober
 • Nieuwegein
 • 19:00 uur
Meer info
Tromso-stad-in-de-avond-in-Noorwegen-met-Nordic
Nordic Stories

De leukste steden van Noorwegen

Noorwegen heeft een aantal van de leukste steden van Scandinavië. Van de grotere steden zoals Oslo en Bergen, tot kleinere steden zoals Trondheim en Tromsø, overal ervaar je de authentieke Scandinavische charme en gezelligheid.

Lees meer
Rode vissershuisjes op de Lofoten met een blauwe lucht op de achtergrond. Reis met Nordic naar de Lofoten.
Nordic Stories

Proef van de Lofoten

Maak kennis met de traditionele gerechten van de Lofoten. Van de typische visserscultuur, tot luxueuze fine dining en traditionele zoetigheden: op de Lofoten-eilanden komt elke “foodie” aan zijn trekken. Naast het verhaal achter de typische gerechten, ontdek je ook enkele niet te missen activiteiten en verklappen we onze favoriete culinaire adresjes.

Lees meer
De paarse lupine bloeit op IJsland
Nordic Stories

De lupine die IJsland paars kleurt

Tijdens de lente- en zomermaanden wordt IJsland een waar paradijs voor fotografen. De lupine staat in bloei en de grote, paarse velden zijn een favoriet onder de toeristen. Onder de IJslanders daarentegen, is de lupine een controversiële plant.

Lees meer
Voringfossen in Noorwegen met Nordic
Nordic Stories

De mooiste wandelingen in Noorwegen

Noorwegen onderscheidt zich door zijn spectaculaire landschappen, fjorden, bergen en een adembenemende kustlijn. Het land is een waar wandelparadijs en biedt een breed scala aan wandelmogelijkheden. Ontdek onze aanraders!

Lees meer
Met je hond op reis door Scandinavie met Nordic.
Nordic Stories

Met je hond naar het Hoge Noorden

De hond meenemen op reis is een droom van vele baasjes. Toch is het niet altijd even evident. In Scandinavië gelden een aantal regels voor het reizen met een hond. Ontdek waar jij allemaal rekening mee moet houden als je je viervoeter mee wil nemen op avontuur.

Lees meer
Nordic Stories

Fins Lapland door de ogen van Ingrid de Jager

Ingrid deelde haar belevenissen tijdens haar reis in de Valkea Lodge op Instagram en zo wij konden haar hele reis meegenieten. Hiermee won zij een ontzettend handige Hydro Flask. Omdat wij niet konden kiezen welke foto's we wilden laten zien, vind je hier haar fotoverslag van dag tot dag!

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Ontvang tips & tricks in je mailbox