Wellness met fenomenale uitzichten?

Profiteer van een unieke wellness aanbieding in de Lapland View Lodge.

Unieke wellness aanbieding

Optimaal genieten van je vakantie met gratis toegang tot de wellness.

Bij de Lapland View Lodge, onze nieuwste lodge in Zweeds Lapland, staat het panoramische uitzicht centraal. Zelfs in de sauna en de jacuzzi’s is dit nooit veraf: de wellnessfaciliteiten liggen bovenop een bergtop en dankzij de grote ramen kan je optimaal genieten van het uitzicht. Hier wordt wellness letterlijk naar een hoger niveau getild.

Eind december 2021 opende de gloednieuwe Lapland View Lodge. Deze prachtige lodge is de nieuwste parel van Johan en Sara, die je ook kent van de Pinetree Lodge, de Aurora Mountain Lodge en de Arctic River Lodge. Ook deze keer was de lodge een schot in de roos: we kregen al heel wat positieve reacties binnen van onze reizigers die er verbleven.

Gratis toegang tot de wellness
De prachtige chalets met uitzicht op Zweden én Finland, de unieke winteractiviteiten, de heerlijke keuken en de moderne faciliteiten… Een verblijf in de Lapland View Lodge staat garant voor een prachtig winteravontuur. Wil jij het ook beleven? Momenteel geniet je van een eenmalige toegang tot de wellness per persoon, ideaal om te ontspannen na een dag vol winterpret.

Wil jij graag naar de Lapland View Lodge reizen met deze aanbieding?

Vermeld de code ‘WellnessLVL’ bij het maken van je boeking. Wij brengen de rest voor jou in orde.

Deze actie is geldig bij boekingen voor reizen naar de Lapland View Lodge tijdens de winter van 2022-2023, zolang de voorraad strekt.

Ontdek de Lapland View Lodge 

De naam van de lodge verklapt het eigenlijk al: vanuit de chalets, die aangebouwd liggen tegen een heuvel, geniet je van een prachtig uitzicht op de Lapse omgeving. Dankzij de panoramische ramen hoef je niets te missen van het adembenemende landschap: je wordt wakker met uitzicht op het dikke sneeuwtapijt en de oneindige vergezichten doen je al meteen verlangen naar de winterse activiteiten die op de planning staan.

Ook deze lodge ligt midden in de aurorazone. Met wat geluk spot je ’s avonds vanuit je bed het noorderlicht, dat danst boven de dennenbomen. Sluit je dag af met een vleugje magie, hier komen dromen écht uit.

Wat houdt deze aanbieding precies in?

Wellness met een gouden randje
De wellness van de Lapland View Lodge is niet zomaar een wellness. Dit is herbronnen in een unieke setting: de faciliteiten werden gebouwd bovenaan een heuvel en door de grote ramen zijn de prachtige panorama’s ook hier nooit veraf.
Na een dag vol winterse avonturen terugblikken op jouw dag met een verwenmomentje, dat klinkt heerlijk toch? Goed nieuws, want je krijgt tijdelijk een eenmalige gratis toegang per persoon tot de sauna en de jacuzzi’s van de Lapland View Lodge.

Verblijf in de Lapland View Lodge

Lapland Zweden Winter 8 dagen

Top of Lapland week

8-daagse reis naar Zweeds Lapland met verblijf in de Lapland View Lodge…

Lapland Zweden Winter 5 dagen

Magic Lights I

5-daagse reis met korte Lapse activiteiten…

Lapland Zweden Winter 4 dagen

Aurora Dream

4-daagse reis met korte Lapse activiteiten…

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, bergen inspiratie en
ontdek als eerste onze aanbiedingen in jouw mailbox