Lapland View Lodge

Zweeds Lapland

Lapland View Lodge

Op de grens met Fins Lapland liggen de chalets van de Lapland View Lodge tegen een heuvel aangebouwd. De naam zegt het eigenlijk al: hiervandaan zijn de vergezichten over de besneeuwde boomtoppen in het Lapse landschap adembenemend.

De splinternieuwe lodge bestaat uit een hoofdgebouw waar de receptie, het restaurant en de bar zich bevinden. Ook kun je daar in de lounge bij het haardvuur gezellig napraten over de belevenissen van de dag. Het hoofdgebouw doet de naam van de lodge eer aan, want ook hier kun je vanwege de vele ramen wegdromen bij de eindeloze uitzichten. De kamers zijn de 40 aparte chalets die tegen de heuvel aanliggen; wie weet zie je hier zelfs het noorderlicht aan de hemel dansen vanuit jouw bed.

“Splinternieuwe lodge die opgaat in de Lapse natuur”

Vertrouwde gastvrijheid

Net als veel andere lodges van Nordic, wordt de Lapland View Lodge gerund door Johan en Sara. Zweeds Lapland is de geboortestreek van Johan, hij heeft jarenlang het avontuur in Alaska opgezocht en is nu weer terug waar zijn roots liggen. In Alaska deed hij al aan huskytochten en in Lapland heeft hij verschillende huskykennels opgericht. Ook bij deze lodge is er een eigen kennel van zo’n vijftig honden aanwezig. Een magische huskytocht mag tijdens jouw reis dan ook eigenlijk niet ontbreken.

Omdat de Lodge nog in aanbouw is, is de getoonde foto van het chalet een artist impression. Zodra er echte foto’s van de lodge zijn plaatsen we deze. 

Het uitzicht vanuit de Lapland View Lodge overdag
Een chalet van de Lapland View Lodge (artist impression)

Laplandactiviteiten

Wanneer je naar Lapland reist, horen daar de mooiste laplandactiviteiten bij. Ga jij voor een wonderlijke sneeuwschoenwandeling, met een soort tennisrackets onder je voeten, of kies je voor een stoere sneeuwscootertocht? De Engels- en Nederlandstalige gidsen nemen jou graag mee op de meest bijzondere avonturen.

Type kamers en chalets

De lodge opent zijn deuren in de winter van 2021. De 40 chalets zijn modern, maar passen wel perfect in het landschap. Via wandelpaden zijn de houten chalets te bereiken die verspreid tegen de heuvel aangebouwd zijn. Zo biedt ieder plekje voldoende privacy en bieden ze allemaal datgene waar deze lodge bekend om staat: een prachtig panorama. Ook van binnen wordt het Lapse gevoel vastgehouden met veel licht hout, lederen details en het gebruik van warme wol.

  • Chalet voor twee personen. Tweepersoonsbed, zithoek en badkamer.
  • Chalet voor twee volwassenen en max. 2 kinderen t/m 14 jaar. Tweepersoonsbed, stapelbed, zithoek en badkamer.

 

Waarom de Lapland View Lodge?

  • Comfortabel verblijf in een eigen chalet
  • Zeer grote kans op het noorderlicht
  • Gastronomisch genieten
  • Excursies in eigen beheer met Engels- en Nederlandstalige gidsen
  • Gebruik van warme winterkleding gedurende je verblijf
  • Kleinschalige huskykennel met 50 Alaskan husky’s
  • Activiteiten in kleine exclusieve Nordic groepen
  • Gratis gebruik van sneeuwschoenen en langlaufski’s

Verblijf in de Lapland View Lodge vanuit Amsterdam

Lapland Zweden Winter 8 dagen

Winter Relax Week

8-daagse reis naar de Lapland View Lodge, in Zweeds Lapland…

Lapland Zweden Winter 8 dagen

Top of Lapland week

8-daagse reis naar Zweeds Lapland met verblijf in de Lapland View Lodge…

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, bergen inspiratie en
ontdek als eerste onze aanbiedingen in jouw mailbox